Пет звездни сватби на 2021-ва година

пет звездни сватби на 2021-ва година

След като сватба след сватба бяха отлагани през 2020-та заради пандемията, нещата се върнаха към обичайния си облик през 2021-ва. След като ограниченията бяха премахнати, бройката на гостите се увеличи и ваксините срещу COVID-19 станаха достъпни, редица звезди решиха да минат под венчилото. В днешния текст ще ви представим 5 звезди, от холивудски знаменитости до популярни певци и музикални изпълнители, които се ожениха през 2021-ва година.

1.Мич Трубски и Хилъри Галахър

пет звездни сватби на 2021-ва година

 

Куотърбекът на Бъфало Билс Мич Трубски се ожени за дългогодишната си приятелка Хилъри Галахър на 3-ти юли в хотел Риц-Карлтън в Кливлънд. Те обявиха годежа си в края на миналата година. Двамата имат връзка от 2019-та година.

2.Гуен Стефани и Блейк Шелтън

пет звездни сватби на 2021-ва година

 

Певците Гуен Стефани и Блейк Шелтън сключиха брак на 3-ти юли в ранчото на Шелтън в Оклахома. На скромната сватба присъстваха около 40 гости, включително техния колега Карсън Дали, който бе водещ на събитието.

„Сватбата беше елегантна, изискана и готина също като Гуен, беше също толкова провинциална, домашна и забавна като Блейк“, каза Дали в Today’s show след празненството.

Музикалните суперзвезди имат връзка от 2015-та година и обявиха годежа си през октомври 2020-та.

3.Ариана Гранде и Далтън Гомес

пет звездни сватби на 2021-ва година

 

Ариана Гранде и Далтън Гомес се ожениха тайно през май. Изпълнителката на ‘7 rings’ и приятелят ѝ сключиха брак в дома на певицата в Калифорния. Събитието бе скромно с по-малко от 20 гости. Двамата стартираха връзката си през януари 2020-та и обявиха годежа си през декември миналата година.

4.Джеани Май и Джийзи

пет звездни сватби на 2021-ва година

 

Джеани Май и рапърът Джийзи се ожениха в дома им в Атланта на 27 март, година след като обявиха годежа си. Ко-водещата на ‘Real’ и музикалния изпълнител първоначално искаха да сключат брак на езерото Комо или в южната част на Франция, но в крайна сметка нещата се промениха и те заложиха на сватба в тесен кръг от познати.

„Имахме желание да поканим всички наши познати и приятели на сватбата ни“, сподели Май пред ‘Vogue’. Но ние трябваше да променим всички наши планове за сватба заради COVID. След като майката на Джийзи неочаквано почина, бързо разбрахме, че животът е твърде кратък.“

5.Никълъс Кейдж и Рико Шибата

пет звездни сватби на 2021-ва година

Никълъс Кейдж се ожени за 5-тата си съпруга Рико Шибата в хотел Уин в Лас Вегас на 16-ти февруари. Датата не е случайна, тъй като актьорът пожела да почете рождения ден на починалия си баща Аугуст Копола. Кейдж и Рико, които се запознават в Шига, Япония разменили традиционни католически и синтоистки обети. Предишният брак на Кейдж беше с Ерика Койке през 2019-та, но женитбата им продължи едва четири дни.

А ако и вие се готвите за сватба в близките месеци, вижте предложенията за сватбени аксесоари и декорации от Digi84 (https://www.digi84.com/svatbeni-aksesoari-dekoracia.html).