Начин на плащане

 

  • Пощенски Паричен Превод / ППП / Наложен Платеж /
  • Банков Превод

 

Събиране и обработка на лични данни Личните данни са информация, която служи за Вашата идентификация, т.е. име, адрес, електронен или пощенски адрес www.digi84.com не събира лични данни от вас, освен ако вие не ги предоставите в специални случаи, например, когато поръчвате продукти. Използване и съхраняване на личните данни www.digi84.com ще използва личните ви данни единствено за целите на техническото управление на сайта, за да ви предостави достъп до специална информация или за обща комуникация с вас.

www.digi84.com няма да продава вашите лични данни на трети страни, нито ще ги търгува някъде другаде. Служителите на www.digi84.com са длъжни да опазват поверителността на вашите данни и да спазват споразумение за разкриване на поверителна информация. Свобода на избора Вие контролирате информацията, която предоставяте на www.digi84.com за себе си.

Ако обаче изберете да не споделите тази информация с www.digi84.com, имайте предвид, че е възможно да нямате достъп до някои области на сайта. Сигурност www.digi84.com отдава голямо значение на осигуряването на сигурността на личните ви данни. Вашите данни се защитават съвестно от загуба, унищожение, изопачаване/фалшификация, манипулация и неправомерен достъп или неправомерно разкриване.

Връзки към други Интернет сайтове Това изявление за защитата на поверителността се отнася за сайта, интернет магазин на www.digi84.com, която се разработва от www.digi84.com. Под-страниците в този сайт могат да съдържат връзки към други доставчици, които не прилагат изявлението за защита на поверителността. Когато напускате сайта на www.digi84.com, моля, потърсете и прочетете изявлението за поверителност на всеки сайт, който събира лична информация.

Top

Диги 84 ООД няма да обработва поръчки от 24.06 - 30.06.2024г.
Всички направени поръчки в този диапазон ще се обработват от 01.07.2024г.

X