Оригинални идеи за костюми за Хелоуин

оригинални идеи за костюми за хелоуин

Хелоуин е празникът, който дава свобода на въображението ви. Събитието, което се отбелязва на 31-ви октомври всяка година, е любимо както на малки, така и на големи, тъй като всеки има възможност да се маскира или облече по начин, по който надали би го направил в който и да е друг ден от годината.

Хелоуин позволява всякакви крайности. Едната година можете да сте облечени като рок звезда от 80-те години, готова да излезе на сцената пред ревяща тълпа. На следващата вече решавате, че ще бъдете облечени в тоалет, наподобяващ дюнер, което сте яли по-рано този ден. При избора на костюм за Хелоуин получавате безкрайна свобода, като можете да копирате външния вид на любимия си музикант, да облечете костюм, вдъхновен от храна или просто да се маскирате като някой популярен филмов злодей като Жокера или Пениуайз.

Тъй като Хелоуин наближава, подозираме, че някои от вас все още не са решили какво да облекат на празника тази година. Затова днес ще ви дадем няколко лесни и нестандартни идеи за костюми, с които да изненадате приятелите си в последния ден от октомври.

1.Костюм „Магнит за  мацки“

оригинални идеи за костюми за хелоуин

Ако имате нужда от нещо бързо и лесно, отидете на Хелоун с костюма „Магнит за мацки“. Всичко, от което наистина се нуждаете за този луд костюм, е голям  плюшен магнит – толкова е лесно!  Разбира се, може да налепите малки котенца в черната му част. Облечете се изцяло в черно, поставете магнита около врата си и прекарайте страхотна нощ на Хелоуин.

  1. Костюм ‘Queen of hearts’

оригинални идеи за костюми за хелоуин

Можете да съчетаете тази яка от карти с любимата ви червена рокля и червено червило и получавате костюм, вдъхновен от „Алиса в страната на чудесата“. За да направите яката, увийте голям лист хартия около врата си, за да можете да я отрежете до правилния размер. След това залепете карти от тесте навсякъде около хартиената яка.

  1. Костюм „Котка с топки от прежда“

оригинални идеи за костюми за хелоуин

Котешките костюми са някои от най-популярните по време на Хелоуин. Този конкретен ще ви помогне да изпъкнете сред останалите. За да го направите, трябва да прикрепите жълта прежда към черното си облекло, като постигнете максимална бъркотия. Сложете котешките уши и опашката и сте готови.

  1. Костюм „Жабока Кърмит“

оригинални идеи за костюми за хелоуин

Този костюм е вдъхновен от популярното меме с Жабока Кърмит. Ако приятелите ви следят меметата в Интернет, то със сигурност ще се изкефят на костюма ви, а вие ще сте сред най-оригинално облечените хора на Хелоуин партито. Ако приятелите ви не могат да схванат смешката, просто им кажете, че сте Жабока Кърмит.

  1. Костюм „Error: Costume not found”

оригинални идеи за костюми за хелоуин

Може да си направите такъв „костюм“ буквално минути преди да излезете за Хелоуин партито. Това, разбира се, ако сте крайно ограничени откъм време и идеи. Ще получите похвали за креативност, но и почти нулева оценка за старание.

А междувременно можете да разгледате цветарските опаковъчни консумативи на сайта на Digi84.