Пет оригинални подаръка за момиче

пет оригинални подаръка за момиче

Избирането на подходящ подарък за момиче не е най-лесната задача. Жените в повечето случаи са доста по-претенциозни от мъжете, когато става въпрос за подаръци. Да угодиш на жена не е лесна работа, независимо дали става въпрос за съпруга, майка, сестра, дъщеря или просто приятелка. Дори да не е в последния момент, доста често се оказва трудна задача да измислим нещо, което ще зарадва представителките на нежния пол.

За повечето жени детайлите около самия подарък също са важни. Опаковката е почти от толкова голямо значение, колкото това, което се намира вътре. Същото се отнася за картичката, посланието, моментът на поднасяне. Днес ще ви предложим няколко оригинални идеи за подаръци за жени. Ако не можете да измислите нещо по-интересно от бутилка вино, бонбони или бижу, то този текст е за вас.

1.Часовник

пет оригинални подаръка за момиче

Ако искате да подарите нещо по-оригинално от бижу или гривна за ръка, пробвайте с часовник. Жените харесват малки ръчни часовници със скъпоценни камъни по тях. Ако става въпрос за гадже или съпруга, не забравяйте при поднасянето на подаръка да дадете и паричка, тъй като според различни суеверия часовникът е на раздяла. А и при този подарък вече няма да има оправдание да закъснява за среща.

2.Козметичен комплект от био продукти

пет оригинални подаръка за момиче

Голяма част от жените в днешно време харесват био козметиката. Ако не разбирате нищо от био продукти, а искате да направите такъв подарък на жена, посъветвайте се с нейна приятелка или с консултант/ка в магазина. На пазара има редица добри марки, с които можете да изненадате приятно представителка на нежния пол.

3.Албум със снимки

пет оригинални подаръка за момиче

Жените харесват такъв тип подаръци. Ако сте близки, запазете някои от най-хубавите ви моменти заедно в албум със снимки. Това показва специално отношение към конкретната жена. Направете колаж от няколко снимки в рамка. При положено старание, дамата със сигурност ще го оцени.

4.Организирайте тайно парти

пет оригинални подаръка за момиче

Ако бъде организирано както трябва и изненадата наистина е налице, това може да бъде страхотен подарък. Ако става въпрос за рожден ден или имен ден, поинтересувайте се кои хора би поканила празнуващата. Съберете група от най-близките ѝ хора, украсете тайно дома ѝ, купете торта, напитки и храна, направете плейлист с любимата ѝ музика. Постарайте се да не разбере по никакъв начин, тъй като елементът на изненадата е от огромно значение за този тип подарък и ако някой се издаде, това може да обърка всичко.

  1. Ваучер за татуировка

пет оригинални подаръка за момиче

Ако въпросната жена харесва татуировки, то можете да ѝ подарите ваучер за татуировка. Татусите са изключително популярни и модерни в днешно време, тъй че шансът вашата позната да иска да се татуира е доста голям. Имайте предвид, че това е подарък, който ще остане за цял живот, тъй че е добре да се подарява на хора, с които сте доста близки. Ако сте двойка или много добри приятели, то можете да си направите еднакви татуировки.

А ако вече сте набелязали подарък и искате да го опаковате, можете да разгледате опаковъчните консумативи на сайта на Digi84 (https://www.digi84.com/).