Това е тя. Неувяхващата красота

това е тя. неувяхващата красота

Не по-малко красиви от цветята са сухите цветя. Обичаме да ги наричаме по различни начини, но за нас те са неувяхваща красота. Въпреки че сухите цветя не са сред най-популярните растения, те имат немалко любители. Дали това се дължи на дълготрайният декоративен ефект, на голямото разнообразие от видове или на огромното поле на приложение не знаем, но фактите са си факти. А ето и още няколко. Освен, че запазват формата си за дълъг период от време, сухите цветя запазват и уханието си. Сухите цветя се използват доста често в аранжировката, за декорация, за микс медия и скрапбукинг. Най-интересното е, че те се използват и при изработване на бижута.

Най-приятната и пленителна страна на сухите цветя

Най-приятната и, смеем да твърдим, пленителна страна на сухите цветя е аранжировката. Сами може да създадете аранжировка от сухи и изкуствени цветя за всеки сезон и всяко помещение в дома ви. А защо да не разгърнете своя потенциал и въображение и да не създадете букети от сухи цветя? При тях аранжировките се определят спрямо предназначението. Най-често се делят на едностранни – поставят се на стени или на места, които скриват задната страна и многостранни – навсякъде, където пожелаете. Важно е да отбележим, че при многостранните аранжировки е препоръчително да спазвате следната подредба – най-високите растения поставяте в центъра, а по периферията разполагате по-ниските. По този начин ще направите добре балансиран букет от сухи цвята. В много страни по света са изключително популярни и паната от сухи цветя, но за съжаление в България мога да се видят доста рядко. За създаването на пана от сухи цветя се използват само цветове или къси стръкове.

това е тя. неувяхващата красота

Всичко необходимо е на едно място

В онлайн магазина на „Диги 84“ ще откриете огромно разнообразие от сухи цветя в пакет, пера- палмови кори, конци за декорация, гнезда за цветя и рафия. Натуралните ладии, сухите цветя спиралки, палмовите листа, дървените и царевични листа, натуралните метлички, плетените топки и житните класове са сред най-продаваните сухи цветя в пакет. Не забравяйте да разгледате и перлените конци, перата за декорация и палмовите кори. Всички те са ни любими. Вие също ще ги харесате. Всичко за цветята с любов.

Изберете „Диги 84“. Над 23-годишен опит в търговията с опаковъчни консумативи за цветя. Продукти с доказан произход, произведени от водещи компании в Италия, Полша, Гърция, Индия, Турция, Холандия, Германия и други. Високомотивиран и квалифициран екип от професионалисти. Доверете ни се. Много фирми и частни клиенти вече го направиха. Направете го и вие.