Пет оригинални подаръка за сватба

Намираме се в разгара на лятото, което обикновено е и сезонът, в който хората масово се женят. Е, стига да не е пандемия и да има средства за организиране на сватба.

Избирането на сватбен подарък е интересно занимание, което обаче може и да се окаже ходене по мъките, ако нямате оригинална идея. Дали младоженците ще го харесат, дали няма да счетат, че е много евтино? Всеки си е задавал подобни въпроси преди да отиде на сватба, било то на роднина или приятел, като решението обикновено е плик с пари.

Ако ви предстои да ходите на сватба и имате главоболия с избирането на сватбен подарък, то този текст е за вас. Днес ще ви предложим 5 оригинални подаръка за сватба, с които да зарадвате вашите близки и роднини.

  1. Персонализирана дъска за рязане от бамбук

Бамбуковите дъски за рязане станаха изключително популярни през 2021-ва. Можете да подарите такава на младоженците, като поръчате специално да гравират имената им и датата на сватбата върху дъската. Този малък сватбен подарък ще стои прекрасно в тяхната кухня и ще им напомня за вас. Бамбуковата дъска безспорно е подарък, който ще се хареса на голяма част от младите семейства и е нещо, което те ще могат да използват години наред.

  1. Специални чаши за шампанско

Младоженците никога няма да забравят първата си наздравица като съпруг и съпруга. Вие можете да я направите дори по-паметна, като им подарите специален комплект за шампанско  – кутия с датата на сватбата, персонализирани чаши с техните имена и бутилка шампанско. Подарете им го на годежа, ергенското или моминското парти, за да могат да вдигнат тост от специалните чаши на сватбата си. На всяка годишнина те ще си казват наздраве с този страхотен комплект, за да отпразнуват красивия си брак и да си спомнят за първия път, в който са пили от него.

  1. Персонализирани халати

Няма нищо по-хубаво да се поглезиш с топли минерални извори в спокойна сутрин с изискан халат. Подарете на булката и младоженеца удобни, меки халати с имената им, които те със сигурност ще харесат. Можете просто да напишете „Госпожа“ и „Господин“ на тях, като добавите общото им фамилно име. Те ще могат да ги използват както на почивка на някоя далечна дестинация, така и у дома.

  1. Готварски курс

Искате да подарите на младоженците уникален подарък, който те наистина ще оценят? Подарете им готварски курс! Няма нищо по-хубаво за една млада двойка от това, да се научи да приготвя вкусни ястия заедно. Можете да им подарите една лекция от популярен готвач, няколко урока или да ги запишете на цял готварски курс. Готвенето е нещо, което определено сплотява двойките, то ще им бъде от полза в дългосрочен план, а и ще им бъде много забавно. Кой знае, може би в този готварски курс те ще открият ново ястие, което е любимо и на двамата!

  1. Изкуствени цветя + подпомагане на кауза

Букетът от цветя за булката е един от най-важните елементи на всяка сватба. Но той е временен, цветята бързо увяхват и впоследствие биват захвърлени на боклука. Затова все по-модерни стават изкуствените цветя. Подарете на булката силиконови рози или захаросани цветя за сватба, аранжирайте сватбеното помещение или дома на младоженците с гумени рози (вижте още предложения на сайта на Digi84 – https://www.digi84.com/svatbeni-aksesoari-dekoracia/svatbena-dekoracija.html). Изкуствените цветя са вечни и могат да стоят като украса в дома на младоженците. Освен цветята можете да подкрепите и някоя кауза, в която те участват, като дарите средства. Със сигурност този подарък би бил доста по-оригинален и идеен, отколкото просто плик с парична сума.

Това бяха нашите 5 предложения за оригинални подаръци за сватба. Пропуснахме ли някоя иновативна идея, кажете ни в коментарите. Междувременно можете да разгледате предложенията за сватбени аксесоари и сватбена декорация на сайта на Digi84 (https://www.digi84.com/svatbeni-aksesoari-dekoracia/svatbena-dekoracija.html).