Торбички за цветя 12бр – Резеда

12,00 лв.

Торбички за цветя 12бр –Светло розови

Размер на торбичката: 12/8/12,5см

Бр.:
Код: 9777 Категория:

Описание

Торбички за цветя 12бр

Размер на торбичката: 12/8/12,5см