Подаръчни торбички за вино – 12бр

НОВО

24,00 лв.

Подаръчни торбички за вино – 12бр

Размер 37см х 13см

Пакет 12бр различни

Бр.:

Описание

Подаръчни торбички за вино – 12бр

Размер 37см х 13см

Пакет 12бр различни