Коледни опаковки на ролка 100см/40м

48,00 лв.

Целофан на ролка 100см/40м

Целофан за опаковане на цветя и подаръци

Бр.:
Код: 9854 Категория:

Описание

Целофан на ролка 100см/40м

Целофан за опаковане на цветя и подаръци