Целофан на ролка 100см/40м – Синьо, златно и сребърно на листа

55,00 лв.

Целофан на ролка 100см/40м – Синьо, златно и сребърно на листа

Целофан за опаковане на цветя и подаръци

Бр.:

Описание

Целофан на ролка 100см/40м – Синьо, златно и сребърно на листа

Целофан за опаковане на цветя и подаръци