Целофан на ролка 100см/40м –  Зелен мат

45,00 лв.

Целофан на ролка 100см/40м –  Черно , червено и златно с коледни мотиви

Целофан за опаковане на цветя и подаръци

Бр.:

Описание

Целофан на ролка 100см/40м

Целофан за опаковане на цветя и подаръци