Целофан на ролка 100см/20м – Пепел от рози

НОВО

22,00 лв.

Целофан на ролка 100см/20м

Пепел от рози  метализирано  тънко фолио за декорация

Бр.:
Код: 9206 Категория:

Описание

Целофан на ролка 100см/20м

Пепел от рози  метализирано  тънко фолио за декорация