Целофан на ролка 100см/20м – Грахово зелено

НОВО

22,00 лв.

Целофан на ролка 100см/20м

Грахово зелено метализирано  тънко фолио за декорация

Бр.:
Код: 9204 Категория:

Описание

Целофан на ролка 100см/20м

Грахово зелено метализирано  тънко фолио за декорация