Целофан на ролка 100см/20м – Циклама металик

НОВО

22,00 лв.

Целофан на ролка 100см/20м

Цикламено   метализирано  тънко фолио за декорация

Бр.:
Код: 9207 Категория:

Описание

Целофан на ролка 100см/20м

Цикламено   метализирано  тънко фолио за декорация