Цветарско тиксо – зелено 12 мм / 25 ярда /1бр

2,00 лв.

Цветарско тиксо – зелено 12 мм / 25 ярда /1бр

Бр.:

Описание

Цветарско тиксо – зелено 12 мм / 25 ярда /1бр

Допълнителна информация

Тегло 0,5 kg