Целофан на ролка 100см х 20 м метализирано водоустойчиво тишу – медно

12,00 лв.

Целофан на ролка 100см х 20 м метализирано водоустойчиво тишу – медно

Целофан за цветя

Целофан за опаковане на цветя и подаръци

Италиански целофан 100 х 20м

Изчерпан

Код: 5410 Категории: ,

Описание

Целофан на ролка 100см х 20 м метализирано водоустойчиво тишу – медно

Целофан за цветя

Целофан за опаковане на цветя и подаръци

Италиански целофан 100 х 20м

Допълнителна информация

Тегло 0,5 kg