Пет оригинални подаръка за момче

Избирането на подарък за близък човек не е лесна задача. Часове и дни наред в измисляне на нещо оригинално, а всяка нова идея води до въпроса „сега дали той ще хареса това, което сме му избрали“. Повечето мъже са една идея по-непретнциозни откъм подаръци за празник, в сравнение с жените, но със сигурност биха се радвали повече, ако им подарите нещо, което е свързано с техните хобита и интереси.

Когато става въпрос за мъжки подаръци, обикновено първите ни асоциации са парфюм, скъп алкохол, часовник или просто плик с пари (ако подаряващият страда от липса на оригинална идея). Днес ще ви предложим няколко предложения за интересни и оригинални подаръци за мъже. Тъй че ако скоро сте канени на рожден ден или имен ден на ваш приятел или роднина, този текст може да ви е от полза.

  1. Колонка за слушане на музика

Колонките за слушане на музика стават все по-популярни в днешно време. Ако вашият приятел е фен на музиката и обича да ходи по места, където няма достъп до електрически контакт, то този подарък със сигурност би го зарадвал. Музикалните колонки на пазара вече са толкова много, тъй че определено ще откриете това, което търсите – от малки до големи, от мощни до икономични. Дори и да сте с ограничен бюджет, отново ще успеете да намерите нещо, което да ви хареса. Батериите на колонките могат да изкарат няколко часа и със сигурност могат да „вдъхнат живот“ на всяко парти.

  1. Джага

Джагата определено не е по финансовите възможности на всеки подаряващ, но е и нещо, което не присъства в графата на обичайните подаръци за мъже. Повечето представители на силния пол обожават футбола и игрите със състезателен елемент. Ако вашият познат разполага с голямо помещение, то той определено би се зарадвал на този подарък, който може да влезе в употреба с приятели в свободното време. Като алтернативни варианти на джагата можем да добавим и други сходни игри като билярд и тенис на маса.

  1. „Приятел“ за бръснене

Във времена, в които добре поддържаната брада е на мода, „приятелят“ за бръснене би бил един доста иновативен подарък. Всъщност въпросният „приятел“ представлява нещо като голяма престилка, като единият ѝ край се завързва за врата на мъжа, а другият за залепя за огледалото. Така можете удобно да се бръснете или подстригвате брадата си без да се притеснявате, че ще оставите следи от косми след себе си.

  1. Колан за бири

Всички имаме онзи приятел, за когото ден без бира е загубен ден. „Бирените“ подаръци са всевъзможни – от тематична тениска с бирени халби през чаши за бира до колекция от различни крафт бири. Затова ви предлагаме нещо по-нестандартно – колан за бира. Ако имате познат, който някога се е чудил как да пренесе едновременно 6 кенчета бира без да изпусне нито едно от тях, това е правилният подарък за него.

  1. Наръчник за готвене за мъже

Общоприетото разбиране, че жените са „господарките“ в кухнята отдавна е в миналото. Много мъже, особено тези, които тренират и се опитват да се хранят здравословно, обожават да приготвят храната си сами. Затова наръчник за готвене или готварска книга изобщо не звучи странно, когато си говорим за „мъжки“ подаръци. Наръчникът за готвене би бил от полза за новобранците в кухнята и би помогнал на по-запалените готвачи да открият нови здравословни рецепти, с които да зарадват себе си и семейството си.

А ако вече сте избрали подарък за мъж и искате да го опаковате по оригинален начин, можете да разгледате опаковъчните консумативи на сайта на Digi84 (https://www.digi84.com/).