Целофан на ролка 100см х 20 м метализирано водоустойчиво тишу - медно

Целофан за цветя

Целофан за опаковане на цветя и подаръци

Италиански целофан 100 х 20м

Целофан на ролка 100см х 20 м метализирано водоустойчиво тишу - медно

22,00 лв.
Код: 5410
Наличност: В наличност


Нагоре